MENU

koalaboox logo
CRÉER UN COMPTE SE CONNECTER

FOIRE AUX QUESTIONS

koalaairplane

DÉCOUVRIR CEGID

APPRENDRE PAS À PAS

ASSISTANCE

Quina direcció de correu Koalaboox utilitza per enviar les meves factures?

Catégories: EL MEU COMPTE FAQ CA

Per optimitzar l’enviament de correus electrònics, Koalaboox envia les teves factures des de la direcció « mail@koalaboox.com » per defecte.

Si vols configurar l’enviament de factures des de la teva pròpia adreça de correu electrònic, pots fer les modificacions a la pestanya ‘preferències – la meva factura’

Koalaboox

Atenció!

Si esculls la teva pròpia direcció de mail, malauradament no podrem garantir l’enviament del correu al teu client. (Per ex.: Si el teu client té una direcció de correu electrònic tipus hotmail, és altament probable que aquest correu no es pugui lliurar…)

025Koalaboox

La direcció de correu electrònic que escullis a les preferències serà inscrita per defecte a la pantalla d’enviament de la factura. Aquesta no es podrà modificar.

Koalaboox

026Koalaboox

Com veu el meu client la factura a la seva safata d’entrada?

Koalaboox

El teu client veurà que la factura prové de la teva societat amb la teva direcció de correu, però via koalaboox.com

Petit truc: Koalaboox només serà visible al remitent. Si Koalaboox també es visualitza a l’assumpte del correu, pots treure-ho mitjançant ‘preferències – la meva factura – mencions Koalaboox’. Si ho amagues, la menció no es veurà més a l’assumpte del missatge.

I si disposes d’informàtic i vols enviar els correus electrònics amb el teu propi domini? Llavors pots autoritzar l’enviament de correus electrònics mitjançant el servidor Koalaboox.

  • Això només possible si tens un nom de domini personal. Així doncs, no es pot fer amb gmail, hotmail, hotmail, telenet, skynet, …
  • Vols instal·lar un registre SPF? Envia’ns el domini i la direcció de correu electrònic a spf-dkim@koalaboox.com

Koalaboox

Un registre SPF és una eina que pots utilitzar per autoritzar a Koalaboox enviar correus electrònics en nom teu.

Pots instal·lar un registre SPF (Sender Policy Framework) amb la finalitat de verificar que Koalaboox pugui enviar bé correus electrònics en nom teu des del teu servidor de missatgeria. És opcional, però recomanat si vols utilitzar el teu propi domini per enviar factures per correu electrònic.

Pots autoritzar a Koalaboox a enviar correus electrònics com si provinguessin de la teva direcció de correu (per exemple: facturació@acme.com). D’aquesta manera, conservaràs la teva identitat durant tot el procediment.

Koalaboox

Com funciona?

Un registre SPF consisteix en una sola línia de text que conté els servidors SMTP, altres a part del teu, que estan autoritzats a enviar correus electrònics com si provinguessin del teu domini.

Això és possible gràcies a un registre al servidor dels noms de domini (DNS – Domain Name Servers). Imagina un DNS com un registre Internet accessible públicament. Aquest registre et permet visualitzar públicament que Koalaboox és un remitent autoritzat des del teu domini de missatgeria.

Quan el correu electrònic d’un client rep un missatge, normalment realitza una verificació SPF per assegurar-se de l’autenticitat del remitent. En absència de registre SPF vàlid que permet identificar la direcció IP del remitent, alguns correus poden qualificar el missatge de no desitjat o de phising i assenyalar-lo com a dubtós o no visualitzar-se a la safata d’entrada del client.

Koalaboox evita això enviant el correu electrònic des del nostre domini quan no tenim l’autorització de fer-ho des del seu i només utilitza això quan dones l’autorització via un registre SPF. En els dos casos, un correu electrònic enviat per Koalaboox no s’ha d’assenyalar mai com spam.

Koalaboox

Realment en tens necessitat?

En resum, t’has d’instal·lar un registre SPF? La resposta curta és: No. Una resposta més detallada és: Només si vols que el nom de Koalaboox no es visualitzi en els missatges destinats als teus clients.

Quan Koalaboox envia un missatge utilitzant la teva direcció correu electrònic (en el cas que hagis escollit la teva direcció de correu electrònic per enviar factures), el missatge visualitzarà Koalaboox com a remitent per evitar qualsevol rebuig. No obstant, si crees un registre SPF vàlid, Koalaboox enviarà els correus des del teu correu electrònic personal i, aquest, preservarà completament la teva identitat.

Koalaboox

Instal·lació d’un registre SPF

Seria ideal que tinguessis ajuda per realitzar aquesta tasca o que demanessis al teu administrador de domini que s’encarregués.

La instal·lació d’un registre SPF difereix segons els sistemes. Els teus registres DNS són gestionats amb relació al teu domini de correu electrònic. Així doncs, la manera que pots adjuntar un registre SPF a la teva configuració DNS depèn de qui instal·li el teu domini i com ho faci.

Si ja has instal·lat un registre SPF  per a una altra finalitat, pots simplement adjuntar-hi una referència a Koalaboox.

Koalaboox

Com crear o editar un registre SPF per adjuntar Koalaboox?

  • És necessari modificar els paràmetres del teu DNS adjuntant els registres adequats. Assegura’t de comprendre i matisar la implicació d’aquesta operació abans de contactar-nos.
  • Demana a l’administrador del teu domini que demani la teva configuració personalitzada a la direcció spf-dkim@koalaboox.com

Koalaboox

Nota: Si tens curiositat, vés a la pàgina www. Openspf.org per a més informació sobre els registres SPF.